به گزارش سافت گذر، فرانکیس ویلروی د گالیائو، مدیر بانک مرکزی فرانسه میگوید که ارزهای مجازی باعث آسان شدن مبادلات پولی و مالی در کشورهای مختلف میشوند اما مسئله این است که بانکهای مرکزی باید مسئولیت آن را بر عهده بگیرند نه سازمانهای خصوصی.

به خاطر نگرانیهای به وجود آمده در مورد عرضه پول دیجیتالی فیسبوک، بانکهای مرکزی سراسر دنیا در حال بررسی تمامی جوانب در دسترس قرار گرفتن چنین پولی هستند زیرا ممکن است نتوانند اقتصاد کشور خود را کنترل کنند.
ویلروی مدعی شده که واکنشها به برنامه فیسبوک تنها به این خاطر بود که تکنولوژی فوقالعاده سریع در حال پیشرفت است و در این بین امکان دارد همه بانکها نتوانند از این پول استفاده کنند. او اضافه کرد که مشتریان بانکهای خصوصی نیز علاقهای به جایگزین پول نقد و اسکناس دارند.
مدیرعامل بانک فرانسه در مصاحبهای که داشت اعلام کرد:«« در برخی از کشورهای شمال اروپا و به خصوص سوئد و هلند، استفاده از پولهای کاغذی و اسکناس با سیر نزولی روبهرو بوده به همین دلیل آنها در حال بررسی تمام جوانب جهت به کارگیری پولهای مجازی هستند. این پولها شباهت زیادی به اسکناسهای فعلی ندارند ولی به همان اندازه ارزش دارند»».
ویلروی در پاسخ به سؤالی مبنی بر استفاده از پولهای مجازی توسط بانکهای خصوصی گفت:«« پول ملی هیچوقت خصوصی نخواهد شد زیرا نوعی از حاکمیت مردم هر کشور به شمار میرود»».
او اضافه کرد که بانکها هماکنون در حال آزمایش پول دیجیتالی هستند و بانکهای عضو اتحادیه اروپا نیز مشکلات آن را بررسی کردهاند.
منبع: gadgetsnow.com