به گزارش سافت گذر، در نشست سالانه سهامداران سونی مقرر شد نام این شرکت از آوریل سال 2021 از سونی به گروه سونی (Sony Group) تغییر کند. سونی یک شرکت چندملیتی از ژاپن می باشد که در حوزه تولید محصولات الکترونیکی تخصص داد. این کمپانی در سال 1946 توسط جینگ شندا و شودا موریتا تأسیس شد. شندا از تکنولوژی و تولید سررشته دارد و تا کنون مطالعات زیادی انجام داده و در زمینه بازاریابی و روابط عمومی نیز فعال است. امروزه مقر اصلی سونی در منطقه میناتو کو توکیو ژاپن می باشد.
تغییر نام سونی برای اولین بار در 60 سال گذشته انجام خواهد شد. این تصمیم منجر به گسترده تر شدن فعالیت های سونی می شود و همان طور که گفتیم کمک خواهد کرد تا این کمپانی بیشتر روی تولید محصولات الکترونیکی تمرکز کرده و حوزه خدمات مالی و سایر قسمت های تحت هدایتش را گسترش دهد. هدف آن است که همه بخش های سونی با یکدیگر همسو حرکت کنند.
یوشیدا کنیچیرو، مدیرعامل سونی می گوید:«« ما تصمیم گرفتیم نام این شرکت را به گروه سونی تغییر دهیم زیرا می خواهیم از گستردگی فعالیت های تجاری خود نهایت استفاده را ببریم و تجارتمان را گسترش دهیم و آن را دگرگون سازیم»».
البته نام اصلی سونی هم صنعت مخابرات توکیو بود ولی این کمپانی در سال 1958 تغییر نام داد. اسم سونی بیانگر رؤیای شودا موریتا برای ساخت یک برند جهانی می باشد. او اعتقاد دارد که تغییرات آتی باعث خواهند شد این شرکت وارد مرحله تازه ای گردد.
مدتی است که منتقدین به این نتیجه رسیده اند که سونی به خاطر گستردگی های بیش از حد رشدی نداشته و سهامداران نیز میل زیادی به خرید سهام شرکت های مرتبط ندارند. این در حالی است که بسیاری از کمپانی های فعال در حوزه قطعات الکترونیکی نظیر هیتاچی سعی کرده اند از تمرکز روی یک صنعت خودداری نمایند.
با این حال، شیوع ویروس باعث شد تا مردم متوجه شوند گستردگی فعالیت های سونی در حوزه های گیمینگ، موسیقی و . . . مزایای خودش را دارد و می تواند پاسخگوی نیازهای متعدد آنها به خصوص وقتی در خانه مانده اند، باشد. این یعنی کمپانی ژاپنی قادر است شکست های گذشته را جبران کند.
تحلیلگران می گویند که سهامداران می خواهند ببینند آیا سونی می تواند فعالیت هایش در حوزه های مختلف دنیای تکنولوژی را ادامه دهد یا خیر. ریوسوکه کاتوسرا از یکی از سازمان های صاحب نام در ژاپن می گوید:«« ممکن است سونی به شرکتی خاص و منحصربفرد تبدیل شود که زیرمجموعه های درآمدزای متعددی دارد»».
سونی با ساختار فعلی، وظیفه مدیریت بخش های مختلف را بر عهده یک نفر گذاشته ولی به زودی با تغییر نام می توان شاهد زیرشاخه های گوناگون شد. بر این اساس، گروه سونی تمرکز بیشتری روی مدیریت منابع انسانی و فعالیت های مالی خواهد داشت.
در نشست سالانه سونی بیش از 1500 نفر حضور دارند و اگرچه امسال از افراد درخواست شده بود در این مراسم حضور پیدا نکنند ولی باز هم 222 نفر حاضر شدند.
منبع: gizchina.com