به گزارش سافت گذر، مایکروسافت روز گذشته گزارش درآمد خود در آخرین سه ماهه 2020 را منتشر کرد. این شرکت توانست 43.1 میلیارد دلار درآمد کسب که نشان دهنده رشد 17 درصد نسبت به پارسال است. درآمد جاری این کمپانی 17.9 و درآمد خالص او هم 15.5 میلیارد دلار بود که به ترتیب نشان دهنده پیشرفت 29 و 33 درصدی می باشد.

درآمد 43.1 میلیارد دلاری مایکروسافت شامل سه بخش می شود. فعالیت های تولیدی و تجاری 13.4، سیستم هوشمندسازی و ابری 14.6 و سایر فعالیت های محاسبه ای شخصی 15.1 میلیارد دلار نصیب مایکروسافت کرده اند که رشد هر کدام از آنها نسبت به پارسال به ترتیب 13، 23 و 17 درصد بوده است.
اولین بخش، فعالیت های تولیدی و تجاری است که آفیس، لینکدین و دینامیک زیرمجموعه آن می باشند. درآمدهای حاصل از محصولات تولیدی و سرویس های ابری به میزان 11 درصد بیشتر شده اند. ضمن اینکه رشد درآمد آفیس 365 تجاری 21 درصد بود اما درآمد محصولات غیر ابری و تجاری آفیس به میزان 26 درصد کاهش یافت.
درآمدهای به دست آمده از سرویس های آفیس مخصوص مصرف کنندگان و سرویس های ابری 7 درصد بیشتر شده که نشان دهنده افزایش 23 درصدی کاربران می باشد. درآمد کسب شده از لینکدین هم 23 درصد افزایش یافته است. در نهایت محصولات بخش دینامیک و سرویس های ابری حدود 18 درصد بیشتر شده اند که نشان دهنده رشد 39 درصدی است.
در ادامه به سیستم های هوشمندسازی و ابری می رسیم که بیشتر توسط آژور اداره می شوند. محصولات مبتنی بر سرور حافظه های ابری توانسته اند رشد 50 درصدی را نسبت به آمار پارسال به ثبت برسانند. محصولات سروری پشتیبانی شده توسط شرکت های متفرقه هم به میزان 4 درصد درآمد بیشتری به مایکروسافت رساندند. نصب محصولات اینترپرایز هم حدود 29 درصد افزایش یافته است.
و در نهایت به فعالیت های محاسبه ای شخصی می رسیم که شامل ویندوز، دستگاه های سرفیس و ایکس باکس می شوند. درآمد به دست آمده از ویندوز 1 درصد افزایش یافت که به خاطر پایان پشتیبانی از ویندوز 7 صورت پذیرفت. جالبتر آنکه درآمد کسب شده از نسخه های پرو ویندوز و غیر پرو ویندوز به ترتیب 9 و 24 درصد کاهش و افزایش یافت. محصولات تجاری و سرویس های ابری ویندوز نیز رشد 10 درصدی درآمد را ثبت کردند.
درآمد کسب شده از فروش رایانه های سرفیس 3 درصد بیشتر شده اما مایکروسافت در این مورد جزئیات بیشتری منتشر نکرده است. ضمن اینکه درآمدی که این شرکت از راه تبلیغات به دست آورده نیز 2 درصد افزایش یافته است.
در پایان، به خاطر عرضه رسمی ایکس باکس سری ایکس و اس، درآمدهای بخش گیمینگ 51 درصد افزایش یافته و تقاضاها هم به میزان 86 درصد بیشتر شده است. درآمد به دست آمده از محتواهای ایکس باکس و سرویس های مربوطه هم 40 درصد رشد داشته که این مهم با همکاری شرکت های متفرقه و استفاده از سرویس Xbox Game Pass به ثبت رسیده است.
منبع: neowin.net