به گزارش سافت گذر، در سال 2019 بود که به خاطر ملاحظات امنیتی، دولت ایالات متحده نام هواوی را به لیست سیاه خودش افزود تا همکاری های او با شرکت های آمریکایی را محدود کند. این اتفاق سبب شد تا کمپانی چینی نتواند از خدمات موبایلی گوگل در محصولاتش استفاده کند و به تراشه های ساخت شرکت TSMC دسترسی داشته باشد. هواوی همچنین، مجبور شد برند زیرمجموعه خودش یعنی آنر را بفروشد و حالا به دنبال فروش دو خط تولید P و Mate پرچمدارانش است.
این بار از آن جایی که بخش عظیمی از درآمدهای هواوی از راه فروش گوشی و خدمات شبکه ای تأمین می شود، مدیرعامل و بنیان گذار او یعنی رن ژنگ فی می خواهد با قدرتمند شدن در زمینه نرم افزاری و خدمات، تحریم های ایالات متحده را بی اثر و با آنها مقابله کند. آن طور که یکی از یادداشت ها نشان می دهد، ژنگ فی از کارمندان هواوی خواسته این باور را در خودشان به وجود آورند که می توانند دنیا را در بخش نرم افزاری رهبری کنند. او می گوید که توسعه سیستم های نرم افزاری خارج از کنترل آمریکاست و اگر این کار را انجام دهیم، کاملاً مستقل خواهیم بود.
به علاوه، او به کارمندان توصیه کرد که نکات لازم و مفید را از انجمن های سیستم های منبع باز دریافت و روی توسعه سیستم عامل HarmonyOS و سایر محصولات نرم افزاری تمرکز کنند. گویا شرکت چینی برای تولید این پلتفرم از همین فلسفه پیروی کرده چرا که در برخی از خبرها مشاهده شده که HarmonyOS در واقع نوعی همان اندروید است.
رن ژنگ فی پیشنهاد می دهد که هواوی باید متخصصان روان شناسی استخدام کند تا به کارمندان جوانی که نتوانسته اند خود را با فرهنگ کاری خسته کننده این شرکت آشنا سازند، کمک نماید. او می گوید:«« امروزه بسیاری از افراد جوان IQ بالایی دارند اما EQ آنها ضعیف است و ذهنیت شان پخته نشده و امکان دارد به خاطر همین نقطه ضعف آسیب پذیر شوند»».
به علاوه، بنیانگذار هواوی می خواهد حضور این شرکت در کشورهای خارج از چین را ملموس تر کند تا تحریم های ایالات متحده بی اثر شوند. او ادامه داد:«« زمانی که به اروپا، آسیا اقیانوسیه و آفریقا مسلط شدیم و در صورتی که استانداردهای ایالات متحده با خواسته های ما سازگار نبود و نتوانستیم به این کشور برویم، می توانیم آمریکا را از لیست مشتریان خود حذف کنیم»».
منبع: neowin.net