کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9332 | مشاهده و دانلود: 751205820 | آخرین بروزرسانی: 1403/05/12 | اعضاء: 318037 | نظرات: 37962
www.esetupdate.ir
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
🖤ایام شهادت اباعبدالله الحسین علیه السلام و یاران باوفایش تسلیت باد🖤

🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورت از کارافتادن جایگزین می شود.

آپدیت نود 32

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

راه اندازی گرید ملی با ایجاد 9 ابر رایانه در کشور

ابررايانه با ظرفيت هر ابررايانه دو ترافلاپس در 9 منطقه كشور در حال راه‌اندازي است كه با تكميل شدن اين دو ابريارانه و اضافه شدن دو ابررايانه دانشگاه‌هاي صنعتي اميركبير و صنعتي اصفهان، گريد ملي راه‌اندازي خواهد شد.

به گزارش خبرنگار فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويانان يران(ايسنا)، طرح ابررايانه ملي ايران يكي از موفقيت‌آميز‌ترين و بزرگترين طرح‌هاي اجرا شده در حوزه فن‌آوري اطلاعات در جمهوري اسلامي ايران به حساب مي‌آيد.

سال گذشته دو ابررايانه ملي در دانشگاه‌هاي صنعتي اميركبير و صنعتي اصفهان رونمايي شد كه به گفته معاون علمي و فناوري رييس جمهوري طرح كلان ابررايانه و گريد ملي ايران با اعتباري معادل 80 ميليارد ريال از سوي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در اسفندماه سال 87 طراحي و راه اندازي شده است و اين طرح پس از ظرفيت سنجي دانشگاه‌ها به دانشگاه صنعتي اميركبير و صنعتي اصفهان واگذار شد.

به گفته‌ سلطان‌خواه، عمليات اجرايي ساخت اين ابررايانه‌ها حداقل 22 ماه طول كشيد كه با مشاركت دانشكده‌هاي برق و كامپيوتر با وجود تحريم‌ها عليه ايران انجام شد. با قرار دادن 60 نرم‌افزار بر روي سامانه‌هاي ابررايانه‌ها در نهايت در بهمن ماه سال 89 تست‌هاي نهايي به پايان رسيد.

حداكثر توان نامي پردازشي ابررايانه اميركبير دانشگاه صنعتي اميركبير در حدود 89 ترافلاپس يعني 89 هزار ميليارد عمليات در ثانيه و حداكثر توان نامي پردازش ابررايانه شيخ بهايي در دانشگاه صنعتي اصفهان در حدود 66 ترافلاپس يعني 66 هزار ميليارد عمليات در ثانيه است.

حافظه اين دو ابررايانه بيش از 7 هزار و 552 گيگابايت است؛ حافظه‌ اختصاصي ذخيره‌سازي داده‌ها بيش از 30 هزار گيگابايت و سرعت شبكه ارتباطي محاسباتي بيش از 40 مگابيت بر ثانيه است.

هر كدام از اين ابررايانه‌ها جزو 500 ابررايانه برتر موجود در دنيا هستند كه نام ايران را در زمره‌ كشورهاي سازنده‌ي ابررايانه‌ها قرار مي‌دهند.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 5674 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: isna.ir تاریخ خبر: 1390/04/29 تعداد مشاهده: 1570
کلید واژه ها: بدون کلید واژه
سافت گذر