کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9326 | مشاهده و دانلود: 750031404 | آخرین بروزرسانی: 1403/05/04 | اعضاء: 317887 | نظرات: 37947
www.esetupdate.ir
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
🖤ایام شهادت اباعبدالله الحسین علیه السلام و یاران باوفایش تسلیت باد🖤

🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورت از کارافتادن جایگزین می شود.

آپدیت نود 32

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

ویکی پدیا آخرین سنگر ماست

تصور سنتی از دارایی‌های ملی یک کشور اغلب به داشته‌هایی مانند مرزهای آبی و خاکی، میادین کانی یا غیرکانی و اساسا هر داشته ملموسی محدود می‌شود که در متعالی‌ترین حالت خود هم باز حالتی تاریخی و نه مجازی دارد؛ پرچم یک کشور، سرود ملی آن و شخصیت‌های بزرگ ملی و دینی آن هم از همین جمله هستند. از همین رو است که شهیدان دفاع مقدس حتی یک متر مربع از خاک ایران را وا نگذاشتند و پرچم سه‌رنگ کشورمان در هر نقطه از آن در اهتزاز است و ما هر چند بسیار دیر، می‌کوشیم مولانا و زرتشت را به عنوان بخشی از میراث تاریخی خود به جهان معرفی کنیم ولی آیا در عصر اینترنت هم داشته‌های ملی ما به همین موجودی‌های گذشته و اکنون محدود می‌شود؟

به گزارش سافت گذر به نقل از آی تی ایران؛ اطلاعات‌نگاری این هفته یا همان صفحات خواندنی اینفوگرافی حاوی اطلاعاتی جالب درباره نسبت صاحبان محتوا در فضای وب است که با تنظیم بابک نقاش در کنار آمارهای دیگر نشان از 10 کشور برتر در حوزه زبانی اینترنتی دارد؛ این اعداد همان‌گونه که انتظار می‌رفت با صدرنشینی زبان‌های انگلیسی، چینی و اسپانیایی آغاز شده و در نهایت به مدعیانی مانند کره و روسیه ختم می‌شود ولی از زبان فارسی در این میان نشانی نیست. شاید با این نگاه درک کنید چرا مهرداد خدامی در گام‌گام فوتوشاپ جدید با هیجانی زائدالوصف از پشتیبانی زبان فارسی در CS6 خبر داده است ولی ما همیشه هم اینچنین در حوزه محتوای اینترنتی جزو مستضعفان جهان مجازی نبوده‌ایم.

کمتر از یک دهه پیش (در میانه سال 84) همان زمانی که هنوز نشانی از فیس‌بوک نبود، گوگل تازه داشت امپراتوری‌اش را پهن می‌کرد و ویکی‌پدیا می‌خواست جهش امروزش را در پیش بگیرد. فارسی به شهادت همین وب‌سایت منبع امروز یعنی

Technorati در میان زبان‌های برتر جهان مجازی در رتبه دهم جای خوش کرده بود تا در پایان دولت اصلاحات فضای باز نسبی که برای وبلاگ‌نویسی ایرانی پدید آمده بود منجر به شکوفایی تولید محتوای فارسی در میان غول‌های تغذیه‌شده‌ غربی و شرقی شود. اکنون ولی ما در میان اقلیت‌های جهان مجازی هستیم که همه در کنار یکدیگر کمتر از چین کاربر فعال زبانی در اینترنت داریم. فضای وبلاگی کشور بسته شد، کاربران ایرانی به نوشتن زبان‌های التقاطی مانند فینگلیشی روی آوردند و ما اکنون حتی در نقشه جهانی Internet World Stats هم نیستیم.

پس از انقلاب شبکه‌های اجتماعی طی سال‌های اخیر همواره در نگاه رسمی به حضور کاربران ایرانی در سایت‌هایی مانند توییتر و فیس‌بوک به چشم جریانی نامطلوب نگاه شده است و هر چند فیلترینگ در نهایت روند حضور ایرانی‌ها را در این شبکه‌ها کند نکرده ولی در غیاب صاحبان محتوای فارسی مانند وبلاگ‌ها و یوتیوب در نهایت ارزش این سایت‌ها (حتی شبکه علمی LinkedIn) به یک سایت آشنایی و زوجیابی تنزل پیدا کرده است.

در این میان ویکی‌پدیای فارسی یک استثناست؛ این شاخه بومی‌شده دایره‌المعارف آنلاین هر چند نتوانسته همپای سایر رقبای بومی‌اش رشد کند ولی در حال حاضر با داشتن نزدیک به 200 هزار مقاله فارسی آن هم با تنها 6 نفر بر میلیون ویراستار، آماری خارق‌العاده دارد و با قرار گرفتن در رتبه 23 در میان نسخه‌های بومی این سایت جهانی در هر ساعت نزدیک به 60 هزار بازدیدکننده دارد که نشان‌دهنده جمعیت جوان و جویای دانش در فضای وب است.

امیدوارکننده‌ترین نکته درباره ویکی‌پدیای فارسی هم این حقیقت است که بزرگ‌ترین دایره‌المعارف آنلاین جهان توسط خود کاربران فارسی‌زبان و گمنام جهان وب اداره و توسعه داده می‌شود و هیچ بنیاد مالی یا سیاسی شناخته‌شده‌ای پشت این توسعه متن‌باز نیست. ظاهرا فعلا ویکی‌پدیا آخرین سنگر زبان ما در جهان مجازی است؛ در توسعه آن بکوشیم.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 8834 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: itiran.com تاریخ خبر: 1391/02/10 تعداد مشاهده: 2306
سافت گذر
نظرات بینندگان

یوسف اندیشگر 1391/02/10 16:48
انشاء الله