خدمات تويتر و فيس بوک پنجشنبه گذشته با مواجه شدن با حملات هکرها با دشواري به کاربران سرويس دادند و اين پرسش را مطرح مي کند که آيا حملات، سازمان يافته است؟
اين حملات که تقريبا يک ماه بعد از زير فشار قرار گرفتن سايت کاخ سفيد دوباره روي مي دهند از دسترسي ميليون ها نفر به وب سايت فيس بوک جلوگيري کردند. اين رويداد همچنين خطرپذيري وب سايت هاي شبکه هاي اجتماعي را نشان مي دهد.
بنا به گزارش وب سايت خبري cnet ، يکي از مسوولان فيس بوک اعلام کرده است که اين حملات از سوي بلاگ نويسي گرجي که در وب سايت هاي مختلف هم حساب داشته است، انجام شده است. بيز استون، يکي از موسسان تويتر در بلاگي نوشت که اين شرکت ترجيح مي دهد در مورد هدفمند بودن اين حملات فکري نکند. استون گفت: «تويتر با شرکت ها و خدماتي که تحت تاثير اين حمله به نظر سازمان دهي شده قرار گرفته اند، رابطه نزديک دارد.»
بزرگترين شبکه اجتماعي دنيا، فيس بوک که نزديک به250ميليون کاربر فعال دارد، طي اين حملات با کندي ورود به وب سايت و تاخير در ارسال پست ها شدند. تويتر نيز همانند فيس بوک تاييد کرده است که اين حملات به روش dos (denial of service) صورت گرفته است و در آن هکرها با درخواست هاي بي شمار به سرورها، سرور ميزبان را از کار مي اندازند.
گفته مي شود که اين حملات گريبان گوگل را هم گرفته است، اما يکي از مسوولان اين شرکت در ايميلي به وب سايت cnet ، اعلام کرد که هرچند سيستم هاي گوگل در مقابل با اين گونه حملات امن هستند، اما اين شرکت در تعامل با شرکتي غيرگوگلي، سعي دارد در مورد اين حملات تحقيق کند و علل آن را بيابد.