مشاهده تصاویر بیشتر ...
«وَضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا لِلَّذِینَ آمَنُوا امْرَأَتَ فِرْعَوْنَ إِذْ قَالَتْ رَبِّ ابْنِ لِی عِنْدَکَ بَیْتًا فِی الْجَنَّةِ وَنَجِّنِی مِنْ فِرْعَوْنَ وَعَمَلِهِ وَنَجِّنِی مِنَ الْقَوْمِ الظَّالِمِینَ»
«و باز خدا برای مؤمنان (آسیه) زن فرعون را مَثَل آورد هنگامی که (از شوهر کافرش بیزاری جست و) عرض کرد: بار الها (من از قصر فرعونی و عزت دنیوی او گذشتم) تو خانهای برای من نزد خود در بهشت بنا کن و مرا از شرّ فرعون (کافر) و کردارش و از قوم ستمکار نجات بخش.»
در قرآن شریف برای کسانی که هدف خلقت را فهمیده اند که چرا خدا آنها را به این دنیا آورده است و با صرف عمر گران به قرار است چه چیزهایی به دست بیاورند و به کجا قرار است که برسند وعده بهشت داده شده است. قرآن کریم عده ایرا که بی هدف زندگی کرده و عمر خود را بی جهت و بیهوده از دست داده اند خاسر نامگذاری کرده است.
«إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِی خُسْرٍ» «که انسان هم در خسارت و زیان است.»
انسان ها فرصت می سوزانند و دوران جوانی و... خود را بر باد می دهند. سرمایه اینها که عمر است از دست می رود و با دست خالی و شرمندگی وارد قیامت و جهنم می شوند.
اما عده ای با راهنمایی انبیا و کمک عقل و فطرت انسانی و وجدان اخلاقی که خدا در وجود انسان ها قرار داده است عمر خود را در بازار خدا به کار گرفته و همه لحظات خود را با خدا معامله و کارهای خود را برای رضای الهی انجام داده و خود را بنده دانسته و بدون دستور الهی کاری انجام نمی دهد. خوشی های این افراد هم عبادت است.
«مَنْ عَمِلَ صَالِحًا مِنْ ذَکَرٍ أَوْ أُنْثَىٰ وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْیِیَنَّهُ حَیَاةً طَیِّبَةً ۖ وَلَنَجْزِیَنَّهُمْ أَجْرَهُمْ بِأَحْسَنِ مَا کَانُوا یَعْمَلُونَ» «هر کس از مرد و زن کار نیکی به شرط ایمان به خدا به جای آرد ما او را به زندگانی خوش و با سعادت زنده ابد میگردانیم و اجری بسیار بهتر از عمل نیکی که میکردند به آنان عطا میکنیم.»
هر کسی، استثناء هم ندارد، که دو چیز کار و عمل صالح و ایمان واقعی داشته باشد مومن است و خداوند وعده حیات طیبه به او داده است. حیات طیبه زندگی خالص است. زندگی ای که شیطان و نفس در آن دخالت دارد دارای حیات طیبه نیست. قدم اول حیات طیبه معرفت الله است.