مشاهده تصاویر بیشتر ...
انجام نهضت علمی و تربیت و پرورش شاگردهای مختلف توسط امام حسن عسکری(علیه السلام) با توجه به عمر کم، فشارها، فضای اختناق و زندان و بازداشت ها بخشی از خدمات حضرت است.
بخشی دیگر از خدمات حضرت، نامه های آن حضرت است که یکی از آن نامه ها که خطاب به علی بن حسین بن بابویه القمی پدر شیخ صدوق است بیان می شود. ایشان آنقدر عزیز بوده اند که امام زمانشان برایشان نامه می نویسد که در انتهای نامه حضرت بیاناتی دارد که شامل ما شده و ما را هم سهیم فرموده:
سفارش به تقوای خدا(همیشه خدا را در نظر داشته باشید)، به پا داشتن نماز(خواندن و اقامه نماز با آداب و خشوع و خضوع و حضور قلب)، سفارش به دادن زکات(زکات عبادتی که برای اهل آن باید تبیین شود)، بخشیدن گناه اطرافیان(روی گناه اطرافیان متمرکز نشوید و فراموش کنید)، فرو بردن خشم(زندگی ها گلستان می شود با فرو بردن خشم و بداخلاقی ها را از بین می برد)، صله ارحام(ارحام فراموش نشوند که بحث بزرگی دارد)، مواسات و یاری برادران(سعی و کوشش در برآوردن حوائج براردان دینی در وقت خوشی و ناراحتی در حد وسع و وظیفه که کار ساده به خاطر مشکل ساقط نمی شود)، حلیم باش(عفو و بخشش در برابر جهل و نادانی دیگران)، فهمیدن دین(دانستن و فهم وظیفه که خیلی مهم است و مقدس نباشیم)، تثبت در امور(جستجو و تفکر درباره کاری که می خواهیم انجام بدهیم. تا یک چیزی به ذهن رسید فورا عمل نکنیم)، قرائت قرآن(تلاوت روزانه قرآن و قطع نکردن رابطه)، حسن خلق(خوش خلقی)، امر به معروف و نهی از منکر(دین دین عقل است. اول باید معروف را بشناسیم تا بتوانیم امر کنیم. منکر را بشناسیم تا بتوانیم نهی کنیم. شرایط باید محیا باشد)، دوری از همه گناهان(حتی کم ندانستن برخی گناهان که این خود بدترین گناه است)، نماز شب(گاهی سبک شمردن است اما گاهی نتوانستن است. آنهایی هم که نمی توانند نزدیک نماز شب بیدار شوند و به اختصار و آسان نماز بخوانند.)، داشتن صبر و انتظار فرج(غصه خوردن و صاحب درد بودن شیعیان نسبت به دیگران به صورت پیوسته تا ظهور فرزندم که پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم مژده ظهور او را داده است که زمین را پر از عدل می کند).
ای کسی که مورد اعتماد من هستی صبر کن و جمیع شیعیان را به صبر و توکل درست امر کن که خدا مولای ماست و ما را بس است.