مشاهده تصاویر بیشتر ...
حضرت فاطمه (س) کوثر قرآن و کوثر بهشت است و مصداق تام کوثر در سوره کوثر هم فاطمه زهرا (س) است که نسل کثیر پیامبر (ص) است. سوره کوثر در فضایی نازل شد که دشمنان پیامبر خدا را ابتر می نامیدند و خداوند با فرستادن سوره کوثر پاسخ آنان را داد.
کوثر بهشتی هم یک نهری در بهشت است که میعادگاه قرآن و عترت است و این نهر کوثر در بهشت خیلی موضوعیت دارد. بهشتیان از اولین تا آخرین از انبیاء و صالحین پایشان به بهشت باز نمی شود مگر اینکه متناسب با ظرفیت وجودی شان از دست ساقی کوثر یعنی امیرالمؤمنین (ع) از زلال بی نظیر کوثر بنوشند و به واسطه میزان بهره ای که از زلال کوثر دارند درجه بهشتی آنان مشخص می گردد. این حقیقت کوثر جلوه ای از مقام نورانیت، عصمت و جلال فاطمه زهرا (س) است و عرفان تمام انبیاء و صلحا با ایشان سنجیده می شود.
در خانواده های علوی و فاطمی همه اعضاء بهشتی هستند و در اوج تقوا قرار دارند. امام صادق (ع) در حدیثی فرموده اند: «بیشترین آیه قرآنی که بر زبان مبارک امیرالمؤمنین (ع) در هنگام قنوت نمازهایشان جاری بود، آیه ۷۴ سوره فرقان بود.» اهل خانه و خانواده باید اهل نماز باشند و نماز هم یکی از مصادیق ذکر و یاد خداست و باعث آرامش است.
فرزندان گزاره های تربیتی مثبت مانند نماز خواندن را باید بارها و بارها از والدین ببینند تا نماز خوان شوند ولی در مورد گزاره های تربیتی منفی یک بار دیدن کافیست. حریم خانه و خانواده حرمت دارد چون محل نزول آرامش خدای رحمان است و نباید با دعوا و درگیری این حرمت شکسته شود.