مشاهده تصاویر بیشتر ...
تمیزی بدن از نظر پاک سازی موهای زائد یکی از مهمترین دغدغه های زیبایی هر زنی است که علاوه بر رعایت بهداشت فردی مسئله ای است که دین اسلام نیز به آن سفارش اکید داشته است. انتخاب بهترین روش از بین بردن موهای زائد همیشه یک معضل بزرگ است. برخی راحتترین شیوه یعنی تراشیدن را انتخاب میکنند ولی برای برخی این روش عوارض ناخوشایندی مثل خارش، زبر درآمدن مو و... در پی دارد و به همین دلیل از موم استفاده میکنند.
طب یا پزشکی یکی از جنبههای علم در دوران طلایی اسلام از قرن هشتم تا قرن ۱۳ میلادی بودهاست. منظور از طب اسلامی در تاریخ پزشکی، دانش پزشکی توسعه یافته در دوران طلایی اسلام میباشد، که عمدتاً به زبان عربی، که زبان واسطه تمدن اسلامی بودهاست، ضبط شدهاست. طب اسلامی، دانش پزشکی موجود در دوران باستان کلاسیک، از جمله سنتهای اصلی بقراط، جالینوس و دیوسکوریدس را حفظ، نظام مند و توسعه داد.
در دوران پسا-کلاسیک، پزشکی اسلامی پیشرفتهترین پزشکی موجود در دنیا بودهاست، که مفاهیم مختلف را از یونان باستان، روم، پزشکی ایرانی و همچنین سنتهای هند باستان یعنی آیورودا با همدیگر تلفیق کرد و سپس نوآوریها و پیشرفتهای فراوانی در آن ایجاد نمود. بعد از آشنایی پزشکان اروپایی با نویسندگان پزشکی اسلامی در دوره رنسانس قرن دوازدهم میلادی، پزشکی اسلامی به همراه دانش پزشکی کلاسیک بعداً در پزشکی قرون وسطایی اروپای غربی پذیرفته شد.