سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. ولادت با سعادت پنجمین امام شیعیان، حضرت امام محمد باقر (علیه السلام)، این چشمه جوشان علم و معرفت، این معدن فضیلت و کرامت را به همه دوستداران اهل بیت (علیهم السلام) تبریک و تهنیت عرض می‌نماییم.
  2. سافت گذر لباس نو به تن کرده😍
  3. 🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32
  4. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  5. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار آموزشی

تشخيص و جلوگيري از نفوذ

تشخيص و جلوگيري از نفوذ (Intrusion Detection and Prevention) امروزه به عنوان يكي از مكانيزم‌هاي اصلي در برآوردن امنيت شبكه‌ها و سيستم‌هاي كامپيوتري مطرح است. زماني كه براي اولين بار ايده استفاده از اين سيستم‌ها مطرح گرديد، به دليل بار پردازشي فراوان تنها مورد استقبال محيط‌هاي نظامي و تجاري مهم قرار گرفت. امروزه با پيشرفت چشمگير در طراحي و توليد سخت‌افزارها و مدارهاي خاص منظوره (ASIC) و توسعه معماري‌هاي نوين در طراحي و توليد نرم‌افزارها امكان استفاده از اين ايده و تكنولوژي براي طيف گسترده‌اي از سيستم‌هاي كامپيوتري امكانپذير شده است.

امروزه ديگر سيستم‌هاي تشخيص نفوذ را به عنوان سيستم‌‌هايي مجزا در نظر نمي‌گيريم بلكه اين سيستم‌ها به عنوان زيرسيستم‌هايي از تجهيزات شبكه، سيستم‌هاي عامل و حتي سرويس‌ها قابل به‌كارگرفته مي‌شوند. هدف در اين مقاله بررسي اين تكنولوژي به عنوان راه آينده در امن‌سازي و مديريت سيستم‌هاي كامپيوتري در آينده‌اي نزديك است. بر اين اساس در قسمت اول به تاريخچه اين سيستم‌ها مي‌پردازيم. بررسي رويكردهاي نوين در تشخيص و ممانعت از نفوذ و آينده اين تكنولوژي عناوين شماره‌هاي بعدي اين بحث خواهد بود.

تاريخچه
بعد از سال 1970 و با افزايش سرعت، حوزه كاربرد و تعداد كامپيوترها نياز به امنيت كامپيوتري بيش از پيش آشكار شد. در اين سال‌ها بود كه سازمان ملي استاندارد‌هاي آمريكا (US National Bureau of Standards) گردهم‌آيي با حضور دولت مردان و سازمان‌هاي نظارت بر تجارت برگزار كرد كه حاصل آن گزارشي بيانگر وضعيت بازرسي و امنيت در زمينه‌هاي الكترونيكي- تجاري بود. در همان زمان وزارت دفاع آمريكا (US Department Of Defence (DOD))، متوجه افزايش استفاده از كامپيوترها در سيستم‌هاي نظامي و در نتيجه آن اهميت امنيت اين سيستم‌ها شد. بررسي اين موضوع به جيمز «پي اندرسون» واگذار گرديد. جيمز پي اندرسون به عنوان نخستين فردي كه نياز به بررسي خودكار وقايع ثبت شده در سيستم در جهت اهداف امنيتي را مطرح كرد، شناخته مي‌شود. اندرسون در سال 1980 گزارشي ارائه داد كه از آن به عنوان ابتدائي‌ترين فعاليت در زمينه تشخيص نفوذ ياد مي‌شود.

در اين گزارش او تغييراتي را در نحوه ثبت وقايع سيستم و بررسي آنها، در جهت فراهم آوردن اطلاعات مورد نياز پرسنل امنيتي براي رديابي مشكلات امنيتي، پيشنهاد كرد. در همين گزارش بود كه مفهوم كاهش اطلاعات ثبت شده، حذف ركوردهاي زيادي و بي‌ربط از اطلاعات، بيان شد. به صورتي كه در شماره سوم مقاله توضيح خواهيم داد ايده اصلي سيستم‌هاي Log/Alert Correlation از اين مفهوم نشات مي‌گيرد.

IDES
از 1984 تا 1986 دوروتي دنينگ و پيتر نيومن تحقيقات و طراحي IDES كه يك سيستم تشخيص نفوذ بلادرنگ (Real-Time) بود به انجام رسانيدند. اين تحقيق كه تحت حمايت SPAWARS (Space And Naval Warfare Systems) انجام شد، از هر دو رويكرد ناهنجاري و سوء استفاده كه در شماره بعدي مقاله آنها را توضيح خواهيم داد، استفاده مي‌كرد. تحقيق انجام شده به عنوان پايه‌اي براي بسياري از تحقيقات انجام شده در زمينه تشخيص نفوذ در دهه 1980، قرار گرفت. مقاله ارائه شده توسط دنينگ در سال 1987 روي اين موضوع به عنوان يكي ديگر از كارهاي اوليه در زمينه تشخيص نفوذ، مطرح است. مدل ارائه شده توسط دنينگ و نيومن در مؤسسه SRI و بين سال هاي 1986 تا 1992 در طراحي نسخه كاربردي IDES بكار گرفته شد.

پروژه بررسي خودكار رويدادها
در 1984 تا 1985، يك گروه تحقيقاتي در سايتك( Sytek) اداره يكي از پروژه‌هاي تحت حمايت SPAWARS را بر عهده گرفت. پروژه بررسي خودكار رويدادها منتج به يك سيستم نمونه شد كه از داده‌هاي جمع‌آوري شده از پوسته سيستم‌عامل UNIX استفاده مي‌كرد. سپس داده‌ها پس از ذخيره‌سازي در يك پايگاه داده‌ها مورد بررسي قرار مي‌گرفتند. اين پروژه‌ بر قابليت سيستم‌هاي تشخيص نفوذ در جدا كردن استفاده‌هاي نرمال و غيرنرمال از سيستم‌هاي كامپيوتري، تمركز داشت.

سيستم Discovery
Discovery يك سيستم خبره بود كه براي تشخيص و جلوگيري از مشكلات موجود در پايگاه داده بر خط TRW طراحي شد. اين سيستم از آن جهت كه بجاي تمركز بر سيستم عامل براي تشخيص نفوذ در يك پايگاه داده بكار گرفته شد، از نظر تحقيقات و پياده‌سازي با ديگر سيستم‌هاي ارائه شده تا آن زمان تفاوت داشت. رويكرد ناهنجاري و سوء استفاده كه در شماره بعدي مقاله آنها را توضيح خواهيم داد، استفاده مي‌كرد. تحقيق انجام شده به عنوان پايه‌اي براي بسياري از تحقيقات انجام شده در زمينه تشخيص نفوذ در دهه 1980، قرار گرفت. مقاله ارائه شده توسط دنينگ در سال 1987 روي اين موضوع به عنوان يكي ديگر از كارهاي اوليه در زمينه تشخيص نفوذ، مطرح است. مدل ارائه شده توسط دنينگ و نيومن در مؤسسه SRI و بين سال هاي 1986 تا 1992 در طراحي نسخه كاربردي IDES بكار گرفته شد.

پروژه بررسي خودكار رويدادها
در 1984 تا 1985، يك گروه تحقيقاتي در سايتك اداره يكي از پروژه‌هاي تحت حمايت SPAWARS را بر عهده گرفت. پروژه بررسي خودكار رويدادها منتج به يك سيستم نمونه شد كه از داده‌هاي جمع‌آوري شده از پوسته سيستم‌عامل UNIX استفاده مي‌كرد. سپس داده‌ها پس از ذخيره‌سازي در يك پايگاه داده‌ها مورد بررسي قرار مي‌گرفتند. اين پروژه‌ بر قابليت سيستم‌هاي تشخيص نفوذ در جدا كردن استفاده‌هاي نرمال و غيرنرمال از سيستم‌هاي كامپيوتري، تمركز داشت.

سيستم Haystack
كار اوليه روي اين سيستم بين سال‌هاي 1987 تا 1989 در TAS و از سال هاي 1989 تا 1991 در آزمايشگاه‌هاي Haystack براي نيروي هوايي ارتش امريكا و بخش CSC (Cryptologic Support Center) آن انجام شد. اين سيستم براي تشخيص نفوذگران داخلي بخش SBLC نيروي هوايي بكار گرفته شد. كامپيوترهاي اين بخش، مين‌فرم‌هاي Sperry 1100/60 با سيستم عامل‌هاي قديمي دهة 70 بودند كه براي پردازش خاص بر روي داده‌ها استفاده مي‌شدند.

سيستم MIDAS
اين سيستم توسط مركز ملي امنيت كامپيوتري (National Computer Security Center) ارائه شد كه وظيفه آن نظارت بر سيستم Dockmaster اين مركز كه از سيستم‌عامل امن Honey DPS 8170 استفاده مي‌كرد، بود. بنابراين MIDAS (Multics Intrusion Detection and Alerting System) به گونه‌اي طراحي شده بود كه از رويدادهاي ثبت شده توسط Dockmaster استفاده كند. خود سيستم به رويدادهاي ثبت شده اطلاعات ديگر استخراج شده از سيستم را اضافه مي‌كرد. اين سيستم يكي از اولين سيستم‌هايي است كه سيستم مورد نظارت آن به اينترنت متصل بود.

سيستم NADIR
اين سيستم توسط شاخه محاسبات آزمايشگاه ملي لوس آلاموس براي نظارت بر فعاليت‌هاي كاربر روي يك شبكه محاسبات مجتمع در لوس آلاموس بكار گرفته شد. NADIR (Network Anomaly Detector and Intrusion Reporter) نظارت بر شبكه را با پردازش رد وقايع توليد شده توسط نودهاي خاص شبكه انجام مي‌داد. اين سيستم براي اجرا روي ايستگاه‌هاي كاري UNIX طراحي شده بود و مانند بسياري ديگر از سيستم‌هاي آن زمان از يك سيستم خبره و يك آناليز‌گر آماري همزمان استفاده مي‌كرد.

سيستم NSM
سيستم NSM (Network System Monitor) براي اجرا روي سيستم هاي SUN UNIX در دانشگاه كاليفرنيا طراحي شد. NSM اولين سيستمي بود كه برداده‌هاي شبكه نظارت مي‌كرد و منبع اصلي آن براي تشخيص داده‌هاي استخراج شده از ترافيك شبكه بود. قبل از اين منابع مورد استفاده توسط سيستم‌هاي تشخيص نفوذ اطلاعات دريافتي از سيستم عامل و رد وقايع ثبت شده در سيستم و همچنين اطلاعات دريافتي از نرم‌افزارهاي ناظر صفحه كليد بود. سيستم‌هايي كه معرفي شدند به عنوان ريشه تحقيقاتي كه منجر به طراحي سيستم‌هاي تجاري و متن‌باز فعلي گرديد مطرح مي‌باشند. در شماره بعدي مقاله ضمن اشاره به رويكردهاي تشخيص نفوذ به بررسي وضعيت فعلي اين سيستم‌ها مي‌پردازيم.

منبع: امن افزارگستر شريف

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 13 گروه خبری: اخبار آموزشی منبع خبر: تاریخ خبر: 1387/10/04 تعداد مشاهده: 1923
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران
سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
سخنرانی حجت الاسلام انصاریان با موضوع ولایت اهلبیت (ع)، را ه نجات از ظلمات -4 جلسه

سخنرانی حجت الاسلام انصاریان با موضوع ولایت اهلبیت (ع)، را ه نجات از ظلمات -4 جلسه

حاج آقا انصاریان با موضوع ولایت اهلبیت (ع)، را ه نجات از ظلمات

UniFab 2.0.3.8

UniFab 2.0.3.8

تبدیل فرمت و ویرایش ویدئوها

سخنرانی حجت الاسلام مهدی شریعتی‌تبار با موضوع دوگونه از نقش‌آفرینی امام سجاد (ع)

سخنرانی حجت الاسلام مهدی شریعتی‌تبار با موضوع دوگونه از نقش‌آفرینی امام سجاد (ع)

سخنرانی ایراد خطبه و بیان دعا با شریعتی‌تبار

داده های دیجیتال

داده های دیجیتال

یک مبنا در ارتباطات دیجیتال

Multi Commander 14.2.0.3026

Multi Commander 14.2.0.3026

مدیریت فایل

Lynda - Up and Running with ArcGIS

Lynda - Up and Running with ArcGIS

فیلم آموزش نرم‌افزار آرک‌جی‌آی‌اِس

چمدان 1.1

چمدان 1.1

لوازم مورد نیاز سفر

Beach Buggy Racing 2 2022.02.17.287 for Android +4.0.3

Beach Buggy Racing 2 2022.02.17.287 for Android +4.0.3

ماشین سواری بیچ باگی

Frozen Synapse Collectors Edition

Frozen Synapse Collectors Edition

فروزن سیناپس - سیناپس منجمد

Active@ Boot Disk 24.1.1

Active@ Boot Disk 24.1.1

دیسک بوت تعمیر و بازیابی

آموزش های کاربردی و روانشناسی به زیست

آموزش های کاربردی و روانشناسی به زیست

موشن گرافیک

Titan Souls

Titan Souls

ارواح تایتان

Hybrid 2024.12.21.1 Win/Mac/Linux

Hybrid 2024.12.21.1 Win/Mac/Linux

تبدیل فرمت x265

ضدویروس پادویش نسخه 1.4.720.823 برای اندروید 2.3+

ضدویروس پادویش نسخه 1.4.720.823 برای اندروید 2.3+

آنتی ویروس قدرتمند و ایرانی پادویش

مبانی برنامه نویسی به زبان جاوا

مبانی برنامه نویسی به زبان جاوا

آموزش جاوا

Pluralsight - The Eclipse Guided Tour - Part 1 and Part 2

Pluralsight - The Eclipse Guided Tour - Part 1 and Part 2

فیلم آموزش کار با محیط توسعه نرم‌افزاری اکلیپس

Rescuezilla 2.5.1 Noble Edition

Rescuezilla 2.5.1 Noble Edition

پشتیبان گیری از هارد کامپیوتر

اصول حسابداری

اصول حسابداری

آموزش اصول حسابداری

Color Chaos

Color Chaos

شلوغی رنگ‌ها

Lynda - Java Essential Training Objects and APIs

Lynda - Java Essential Training Objects and APIs

دوره آموزش جاوا

Burp Suite Professional 2024.1.1.4

Burp Suite Professional 2024.1.1.4

بررسی امنیت شبکه

Five Nights at Freddy's: Into the Pit + Updates

Five Nights at Freddy's: Into the Pit + Updates

پنج شب با فردی

DS CATIA P3 V5-6R2021 (V5R31) SP0 incl Doc x64 + All Version / CATIA Composer R2023 HF3

DS CATIA P3 V5-6R2021 (V5R31) SP0 incl Doc x64 + All Version / CATIA Composer R2023 HF3

کتیا

کسب درآمد از گرافیک

کسب درآمد از گرافیک

درآمد گرافیکی

Toy Story 3

Toy Story 3

بازی داستان اسباب بازی 3

Lynda - SQL Server Integration Services

Lynda - SQL Server Integration Services

فیلم آموزش سرویس یکپارچه‌سازی اِس‌کیو‌اِل سروِر

Atom Launcher 2.2.92 for Android +4.0

Atom Launcher 2.2.92 for Android +4.0

لانچر کلاسیک

iFont 5.9.8.8 for Android +2.3

iFont 5.9.8.8 for Android +2.3

فونت

Avira Rescue System 2024.12 [Rescue Disk]

Avira Rescue System 2024.12 [Rescue Disk]

اویرا دیسک نجات

مداحی حاج حسین سیب سرخی سال 99

مداحی حاج حسین سیب سرخی سال 99

مداحی سیب سرخی سال 99

StreamFab 6.2.0.1

StreamFab 6.2.0.1

دانلود ویدئوها با سرعت بالا از ۱۰۰۰ سایت مختلف

ترجمه دفاع از حریم تشیع

ترجمه دفاع از حریم تشیع

دفاع از حریم تشیع نوشته مرحوم ابو الفتوح رازی

5 جلسه سخنرانی حجت الاسلام حیدری کاشانی با موضوع حضرت فاطمه (س) اسوه حسنه مومنان

5 جلسه سخنرانی حجت الاسلام حیدری کاشانی با موضوع حضرت فاطمه (س) اسوه حسنه مومنان

سخنرانی حضرت فاطمه (س) اسوه حسنه مومنان با حیدری کاشانی

VXG Video Player Pro 5.2.4 for Android +4.0

VXG Video Player Pro 5.2.4 for Android +4.0

ویدئو پلیر منحصر به فرد و قدرتمند اندروید با پشتیبانی از تمام فرمت ها

مجموعه آهنگ‌های فرید الاطرش با کیفیت عالی

مجموعه آهنگ‌های فرید الاطرش با کیفیت عالی

آهنگ های فرید الاطرش

تلاوت مجلسی استاد جواد فروغی سوره حمد

تلاوت مجلسی استاد جواد فروغی سوره حمد

تلاوت جواد فروغی سوره حمد

Microsoft Office SharePoint Server 2007 SP3 x86 x64

Microsoft Office SharePoint Server 2007 SP3 x86 x64

نرم افزار ساخت پرتال اطلاعاتی مایکروسافت

World Ship Simulator

World Ship Simulator

شبیه ساز کشتیرانی جهانی

Systematic instruction and evidence-based guidance to academic authors

Systematic instruction and evidence-based guidance to academic authors

آموزش نویسندگی

رمز پیشرفت شیعه

رمز پیشرفت شیعه

زمامداران شیعه

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!