کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9329 | مشاهده و دانلود: 751044179 | آخرین بروزرسانی: 1403/05/08 | اعضاء: 318017 | نظرات: 37961
www.esetupdate.ir
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
🖤ایام شهادت اباعبدالله الحسین علیه السلام و یاران باوفایش تسلیت باد🖤

🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورت از کارافتادن جایگزین می شود.

آپدیت نود 32

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

تشریح دلایل ارتکاب جرایم رایانه‌یی در کشور

عمده دليل گسترش حوزه جرايم رايانه‌يي، گمان عده‌اي مبني بر نبود قانوني براي كنترل آن‌ها در فضاي سايبر و فعاليت‌ها از طريق رايانه است؛ در حالي كه قوانين حمايت از حقوق توليدكنندگان نرم افزار و تجارت الكترونيكي در اين راستا وجود دارند.

عليرضا صالحي : جرايم رايانه‌يي را شامل 3 گروه اصلي دانست و اظهار كرد: استفاده از رايانه براي عموم هم‌چون شيوه‌هاي سنتي و پياده‌سازي‌ فعاليت‌هاي سنتي يكي از اين گروه‌هاي جرائم را شامل مي‌شود.

وي ادامه داد : گروه دوم فعاليت‌ها، بين فعاليت‌هاي فضاي سايبر و فضاي سنتي مشترك است و گروه سوم هم تنها شامل فعاليت‌هاي فضاي سايبر هم‌چون هك كردن است.

اين كارشناس هر سه گروه جرائم را در ايران رايج عنوان كرد و گفت: براي اينكه مشخص شود چه حوزه‌اي بيش‌ترين جرائم را دارا است بايد به‌ آمارهاي ارائه شده توسط پليس افتا و هم‌چنين قوه قضائيه رجوع كرد.

صالحي درباره‌ي انواع جرائم رايانه‌يي تصريح كرد: جعل رايانه‌يي، دسترسي‌هاي غيرمجاز، جاسوسي رايانه، شنود غير مجاز، سرقت و كلاهبرداري، عمليات منافي عفت و اخلاق عمومي، اخاذي و مواردي هم‌چون جرائم مرتبط با شركت‌ها از جمله جرائم رايانه‌يي محسوب مي‌شوند.

عضو كميسيون افتاي سازمان نظام صنفي رايانه‌يي گسترش حوزه جرائم رايانه‌يي را هم سو با گسترش فضاي سايبر دانست و اذعان كرد: به موازات گسترش فضاي سايبر، جرائم رايانه‌يي نيز افزايش مي‌يابد و عمده دليل گسترش اين حوزه آن است كه برخي گمان مي‌كنند قانوني براي كنترل آن‌ها وجود ندارد در حالي كه قوانين حمايت از حقوق توليدكنندگان نرم‌افزار و تجارت الكترونيكي در اين حوزه موجود است و حتي فعاليت‌هاي افراد توسط سيستم‌هاي شخصي‌شان نيز به نوعي تحت كنترل خواهد بود.

او گفت: با توجه به فعاليت تازه شروع شده پليس افتا در كنار وجود دادگاه ويژه جرائم رايانه‌يي مي‌توان اميدوار بود كه فعاليت‌هاي خوبي در حوزه مبارزه با جرائم اتفاق افتد و بايد دانست كه پيگيري‌ها و بررسي‌ها در حال حاضر بيش‌تر متمركز برروي فعاليت‌هاي منافي اخلاق و عفت عمومي است و برروي حوزه‌هاي ديگر از قبيل افشاي اسناد تجاري شركت‌ها هنوز حساسيت زيادي وجود ندارد كه البته در برگرفتن تمام حوزه‌ها نيازمند گذشت زمان است.

وي در پايان درباره دلايل ارتكاب جرائم رايانه‌يي بيان كرد: پرونده‌ها نشان مي‌دهد كه افراد مرتكب بزه، از ارتكاب جرم و وجود پيگيري فعاليت‌شان آگاه نيستند كه توجه به سند افتا و فرهنگ‌سازي دولت و قوه قضاييه مي‌تواند جلوي گسترش اين روند را بگيرد.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 4508 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: ایسنا تاریخ خبر: 1389/11/30 تعداد مشاهده: 1713
کلید واژه ها: بدون کلید واژه
سافت گذر