کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9329 | مشاهده و دانلود: 751044179 | آخرین بروزرسانی: 1403/05/11 | اعضاء: 318022 | نظرات: 37961
www.esetupdate.ir
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
🖤ایام شهادت اباعبدالله الحسین علیه السلام و یاران باوفایش تسلیت باد🖤

🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورت از کارافتادن جایگزین می شود.

آپدیت نود 32

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

ترفندهای امنیتی در ایجاد یک شبکه اینترنتی بیسیم

چگونه یک شبکه اینترنتی بیسیم ایجاد کنیم؟

1-در اولين قدم بايد آدرسIP مودم يا روترتان را بيابيد. اين آدرس معمولا روي جعبه مودم بيسيم و يا صفحات اول دفترچه راهنماي آن نوشته شده است. در عکس بالا هم مي توانيد آدرس IP پيش فرض چند مدل مختلف روتر را ببينيد. اگر اين دو مورد کمکي به شما براي يافتن IP تان نکرد. مي توانيد از طريق خط فرمان سيستم و تايپ يک خط دستور، آن را پيدا کنيد.

2- براي ورود به صفحه خط فرمان (Command Prompt) در ويندوز XP اين مسير را دنبال کنيد:

Start > Programs > Accessories > Command Prompt

البته راه نزديک تر براي رسيدن به اين بخش استفاده از گزينه Run در منوي Start است و شما با تايپ دستور cmd وارد صفحه خط فرمان مي شويد.

Start > Run > cmd

در ويندوز ويستا و 7 هم مي توانيد با تايپ اين عبارت در قسمت Search به صفحه خط فرمان وارد شويد.

Start > Search > cmd

در صفحه خط فرمان (که به رنگ مشکي و محيطي کاملا شبيه سيستم عامل داس است) تنها کافي است که دستور ipconfig/all را تايپ کرده و کليد اينتر را بزنيد. با اين کار کليه جزئيات مربوط به IP سيستم تان به نمايش در مي آيد. به دنبال عبارت Default Gateway در اين ليست بگرديد، معمولا عبارت نمايش داده شده در برابر آن همان IP شما است.

3- خب، با پيدا کردن آدرس IP قسمت سخت ماجرا را پشت سر گذاشته ايد. حالا کافي است که اين آدرس را در مرورگرتان وارد کرده و کليد اينتر را بزنيد تا به صفحه تنظيمات مودم يا روترتان وارد شويد. البته در اين مرحله بسته به نوع مودم ممکن است از شما رمز عبور و نام کاربري خواسته شود که در دفترچه راهنماي آن نوشته شده است و عکس قسمت اول هم مي تواند راهنماي مناسبي باشد. اگر مودم شما توسط فرد ديگري تنظيم شده است هنگام نضب اوليه مودم فراموش نکنيد که نام کاربري و رمز عبور مودمتان را از نصاب بپرسيد. چون ممکن است که وي رمز مودم را عوض کرده باشد. پس از گذراندن اين مراحل وارد صفحه اي مي شويد که از آنجا به تمامي تنظيمات شبکه بيسيم تان دسترسي داريد. البته شکل ظاهري اين صفحه در مدل هاي مختلف مودم و روتر بسيار متفاوت است و ممکن است کمي شما را به دردسر بياندازد.

4- اولين ديوار دفاعي که بايد در برابر بيگانگان ايجاد کنيد، تغيير نام کاربري و رمز عبور صفحه ورود به تنظيمات مودم است، زيرا در صورتي که فردي بتواند وارد اين قسمت شود، به تمام تنظيمات امنيتي شبکه تان دسترسي خواهد داشت. در بخش تنظيمات به دنبال دکمه اي با نام Administration يا Administrator Setting يا چيزي شبيه اين باشيد. در اينجا مي توانيد رمز عبور را تغيير دهيد و حتي در برخي از مودم ها و روتر ها نام کاربري را هم تغيير دهيد و يا از يکي ديگر از نام هاي کاربري موجود در تنظيمات به جاي کلمه admin استفاده کنيد.

5- مودم يا روترتان معمولا توسط ابزارهايي که داراي قابليت واي فاي هستند، قابل جستجو است و در اين جستجو با نام کارخانه سازنده يا نام هاي عمومي از قبيل WLan نمايش داده مي شود. يکي ديگر از ديواره هاي دفاعي قلعه شما تغيير اين نام و استفاده از اسامي خاصي است که چندان معنا و جذابيتي براي فرد جستجوگر نداشته باشد و مشخص کننده نوع ارتباط يا جنس مودم تان نباشد. مثلا کلمه TP-Link نشان دهنده اين است که شما از يک مودم بيسيم تي-پي-لينک استفاده مي کنيد، که هر فرد حرفه اي IP، نام کاربري و رمز عبور اوليه آن را مي داند. استفاده از نام Farshad's Network نشان دهنده اين است که شما با يک شبکه اينترنت بيسيم شخصي سروکار داريد که ممکن است دارنده آن آشنايي چنداني با مسائل امنيت شبکه نداشته باشد، پس نفوذ به آن کار چندان سختي نبايد باشد.

6- يکي ديگر از قابليت هاي مودم ها و روتر هاي بيسيم امکان رمز گذاري اطلاعات رد و بدل شده در شبکه است. بسته به نوع ابزار مورد استفاده، مي توانيد از سه روش رمز گذاري استفاده کنيد. که به ترتيب امنيت عبارت اند از:

الف: (WPA2 (Wi-Fi Protect Access 2 - امن ترين شيوه رمز گذاري اطلاعات در شبکه هاي بيسيم است که امروزه معمولا در بيشتر مودم هاي بيسيم و روتر ها يافت مي شود. در صورتي که مودم يا روتر شما هم اين گزينه را دارد، حتما حتما از آن استفاده کنيد.

ب: (WPA (Wi-Fi Protected Access - اگر سيستم رمز گذاري بالا را در مودم تان نيافتيد، مي توانيد از اين گزينه هم استفاده کنيد که امنيت کمتر، اما قابل قبولي دارد.

پ: (WEP (Wired Equivalent Privacy - يکي از ناامن ترين سيستم هاي رمزنگاري است که بايد مودم يا روترتان بسيار قديمي باشد تا مجبور به استفاده از اين گزينه باشيد. اما به ياد داشته باشيد که حتي اين گزينه هم بسيار بهتر و امن تر از عدم استفاده از سيستم رمزگذاري است. اما بايد بدانيد که رمزنگاري در اين روش به راحتي قابل شکستن است.

بسته به اينکه کدام يک از اين سيستم هاي رمزگذاري را انتخاب کرده باشيد، بايد براي رمزنگاري اطلاعات تان رمز عبوري بين 7 تا 62 کاراکتر را انتخاب کنيد.

7- آخرين مرحله هم مراقبت از نام کاربري و رمزهاي عبوري است که براي امنيت بالاتر ساخته ايد. مي توانيد آنها را در دفترچه راهنما يا جعبه ي مودم تان بنويسيد يا اينکه به حافظه تان اعتماد کنيد و آنها را به خاطر بسپاريد. البته فراموش کردن اين اطلاعات تنها باعث زحمت دوباره تنظيم مودم خواهد شد، زيرا همه مودم و روترها در زير خود کليدي را براي ريست کردن دارند که باعث مي شود تمام تنظيمات مودم به تنظيمات کارخانه اي برگردند. براي انجام اين کار نياز به سنجاق يا يک شيئ نازکي داريد تا اين کليد را بفشاريد. فراموش نکنيد که آن را حداقل 10 تا 15 ثانيه نگه داريد.

تنها به خاطر داشته باشيد که بعد از ريست کردن، حتما اين تنظيمات امنيتي را دوباره انجام دهيد.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 4678 گروه خبری: اخبار آموزشی منبع خبر: IRITN تاریخ خبر: 1389/12/21 تعداد مشاهده: 2048
کلید واژه ها: بدون کلید واژه
سافت گذر