مشاهده تصاویر بیشتر ...
امام حسن عسکری (ع) عمر کوتاهی داشتند و اکثر عمرایشان هم در زندان و حصرگذشت. در تاریخ و روایات جایی ذکر نشده که ایشان به سفر حج رفته باشند. از ایشان به نام عسکری تعبیر می شود چون بیشتر عمرشان را در منطقه و پادگان نظامی و یا خانههای تحت نظر ماموران زندگی کردهاند، ارتباط ایشان با مردم مقداری دشوار بوده از این جهت حضرت امام حسن عسکری (ع) نماینده و وکلایی در شهرهای مختلف گمارده بودند که به امورات و مسائل مردم رسیدگی می کردند. در شهر قم هم نماینده ایشان احمد بن اسحاق قمی بودند. ایشان به دستور امام حسن عسکری (ع) مسجدی به نام حضرت در قم بنا نهادند. احمد بن اسحاق در یکی از سفرهایش برای دیدار با امام حسن عسکری (ع) در مسیر برگشت در سرپل ذهاب از دنیا رفتند و همان جا دفن شدند. احمد بن اسحاق قمی روایات متعددی از امام نقل کردند، در یکی از سفرهایش خدمت امام در مورد جانشین حضرت سوال کرده اند و امام حسن عسکری (ع) هم حضرت امام زمان (عج) را که در سنین کودکی بودند به ایشان نشان دادند. در روایات متعدد داریم که امام زمان (عج) وارث همه انبیا و امامان گذشته است. امام زمان (عج) از جهاتی مانند ولادت به حضرت موسی شباهت دارد.
نیت خوب در امور خیلی مهم است. انسان باید همیشه نیت خوب داشته باشد و فال خوب بزند. رسول خدا (ص) همیشه فرمایشی داشتند که می فرمودند: «در حوادث و پیشامدها فال خوب بزنید تا به آن برسید.»
فال بد زدن خیلی بد است.حضرت آسیه در مورد به فرزندی پذیرفتن حضرت موسی (ع) فال خوب زدن و فرعون هم پذیرفت. خدا موسی کلیم الله را در دامن فرعون و بر سر سفره فرعون بزرگ کرد. امام زمان (عج) هم مانند فرعون بارداری و وضع حمل مادرشان مخفی بود چون حضرت دشمن داشتند و فرزندشان را مخفی می کردند و فقط به تعداد محدودی از یارانشان ایشان را نشان داده بودند. در زمان غیبت بلاها و امتحانات و فتنهها زیاد است و هر کسی تاب و تحمل این امتحانات را ندارد. در روایت داریم کسانی می توانند از گمراهی نجات یابند که خدا دین شان را حفظ کند وایشان را در راه دین ثابت قدم گرداند.